URBANI VRTOVI

V vašem kraju, ustanovi ali društvu lahko organiziramo:

  1. Predavanje "VSI VRTOVI SKUPNOSTI" - predstavimo vam različne obstoječe primere, ki vam odpirajo nove poglede.                                                    Delavnica "PRENOVIMO NAŠE VRTIČKE" - s sodelovanjem krajanov in strokovnjakov raziščemo in izberemo nove poti.       
  2. Predavanje "TERAPEVTSKI VRT" priporočamo specialističnim ustanovam kot so šole, domovi starejših, bolnice, zdravstveni domovi ipd.
  3. Predavanje "ŠOLSKI VRT" je namenjeno šolam in društvom iz neposredne okolice.  
  4. STROKOVNE PODLAGE za vrtičkarstvo in urbane vrtove.                            

Fotografije so posnete v naših projektih z evropskimi partnerji. Reportaže si oglejte tudi na www.pridelaj.si , kjer vas vabimo na čisto prave gredice in tečaje.

Zakaj izbrati nas?

  • Ker je podjetje prejelo priznanje Jabolko kakovosti za projekt "Javni učni vrt" v katerem je krajinska arhitektka Nataša Bučar Draksler sodelovala z vodilno angleško organizacijo na področju spodbujanja ekološke pridelave hrane Garden Organic. Sofinancer projekta EU program VŽU.
  • ker smo povezani z uspešnimi organizacijami na področju urbanega vrtnarjenja iz Evrope in si trenutno izmenjujemo izkušnje na skupnih delavnicah v projektu "Community goes farming", sofinanciranem iz EU programa VŽU Leonardo da Vinci.
  • ker sodelujemo tudi v projektih NVO kot korporativni prostovoljci ali tihi partnerji.
  • ker si večino hrane tudi v praksi pridelamo sami na vrtičku pri sosedu.
  • ker se lahko udeležite učnih delavnic na našem vrtu.

 Trenutek je pravi, zato nas pokličite na 01 3673 103 ali pišite na info(at)aleja-ing.com.