O nas

Vse, kar je pod milim nebom, je krajinska arhitektura

Posluh za ljudi in za naravo omogočajo, da ustvarjamo že 25 let.

Kombinacija tradicionalnih obiskov pri naročnikih na terenu in moderna IK tehnologija preverjeno dobro deluje. Projektne rešitve gredo zato v korak s časom in so vedno bolj zrele in domiselne.

Projektiramo načrte za

bivalne terase, majhne in velike vrtove, celostne stanovanjske hiše z vrtom ipd.

mestne parke, vaška jedra,

glampinge, kampe in druge turistične ureditve,

poslovno industrijske komplekse.

SAŠA DRAKSLER, krajinski arhitekt
DIREKTOR, PROJEKTNI VODJA, OBLIKOVALEC

Vizija, estetika, stroga merila in izjemna natančnost so nepogrešljivi pri snovanju velikih in zahtevnih projektov. Z bogatim tehničnim znanjem, vztrajnostjo in osredotočenostjo privede dobre projektne rešitve do realizacije. Z oblikovalskim talentom in dobro vizualizacijo prepriča že na začetku.

  • Park
  • Industrija
  • Kompleksni projekti za turizem

NATAŠA BUČAR DRAKSLER, krajinska arhitektka
VODJA PROJEKTOV, OBLIKOVALKA

Oblikovalski talent, odlične komunikacijske sposobnosti, senzibilnost in odprtost pomagata zaznati najgloblje želje in težave naročnikov. Občutek za prostor in čas, lepoto in praktičnost ter dolgoletne izkušnje so razlogi, zakaj imajo ljudje radi njene celostne projektne rešitve za vrt in hišo.

Delo z ljudmi je nadgradila v evropskih projektih Leonardo da Vinci in Grundtvig in postala specialistka za urbane vrtove. Oblikovalske izkušnje, sodelovanje s strokovnjaki in odločitev za zdravo bivanje so ji pomagale soustvariti Vrtne karte® – pripomoček za načrtovanje ekološkega vrta. Njene Delavnice za ekološki vrt po meri pa so pravi vir navdiha za krepitev družinskih vezi na domačem terenu.

Vsestranske izkušnje so tudi eden od temeljev, iz katerih rastejo projekti za turistično ponudbo. Odlična referenca je počitniška hišica za goste na domačem vrtu.